2020-03-24 09:50
Koovee Jääkiekkojaosto

TIEDOTE Koovee ry:n Jääkiekkojaoston jäsenille

TIEDOTE JÄSENILLE JAETTAVAKSI

Yhdessä enemmän on yksi Kooveen sloganeista. Noihin kahteen sanaan kiteytyy tämän hetkinen tunne, joka ohjaa seuramme toimintaa koronaviruksen aiheuttaman kriisin keskellä. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän, yhdessä voimme vaikuttaa enemmän. Vaikka emme fyysisesti saa olla yhdessä, emme saa kokoontua yhteen harjoituksiin ja liikuntapaikoille, niin voimme yhdessä kuitenkin selättää näkymättömän vihollisen. Niin kuin Presidentti Niinistö sen totesi, ”kun meille sanotaan että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä.”

Olemme alusta asti Kooveessa tarjonneet liikuntaa vauvasta vaariin ja muksusta muoriin. Tämän vuoden jälkeen historiankirjoihin saamme kirjoittaa uuden sivun, joka muistuttaa 40-luvun tunnelmia, jolloin viimeksi sotavuodet kurittivat kansakuntaa yhtä kovalla kädellä. Koovee selvisi tämän kurimuksen yli. Emme kaatuneet. Emmekä aio kaatua nytkään.

Koronavirus tulee aiheuttamaan isoja asioita kansakunnassamme. Moni organisaatio tullee kaatumaan, vähintään järjestäytymään uudestaan jollakin tapaa. Tässä vaiheessa emme voi muuta kuin arvailla ja ennustella lopullisia vaikutuksia, mutta sekin lienee loppujen lopuksi turhaa. Jos haluamme olla olemassa kriisin jälkeen, vetoamme teihin jäsenet. Nyt tarvitsemme ennen muuta teidän, arvokkaat jäsenet, tukea. Olemme tilanteessa, jossa joku ehkä miettii liikunnan rahojen palauttamista tai alennuksia, kun osa kevään toimintakaudesta näillä näkymin peruuntuu. Tuhansia liikkujia on tällä hetkellä tauolla ja vahvasti näyttää siltä, ettei koko loppukeväänä voida heille normaaliin tapaan toimintaa järjestää. Olemme tilanteessa, jossa suuria tapahtumia, kuten esimerkiksi Särkänniemi-suunnistus, Särkkä cup ja kaikki kevät/kesätapahtumamme, peruuntuvat tältä vuodelta kokonaan. Isot tapahtumat vaativat paljon työtä, mutta ovat myöskin iso tulonlähde seuralle. Näiden tapahtumien peruuntuessa vaikutukset koko seuran kassaan ovat kohtalokkaita. Lisäksi taudin pitkittyminen määrittää myös kesän leiritoimintoja, jotka ovat nyt vaakalaudalla, pystytäänkö niitä järjestämään suunnitellusti kesäkuussa lainkaan.

ARVOISAT KOOVEE RY:N JÄSENET:
Seuran johto toivoo, että palautuksia tai alennuksia ei jouduttaisi tarjoamaan. Tämän hetken tilanteen mukaan oletettavaa on, että huhti- ja toukokuun aikana ei vielä liikuntapaikkoihin, jäähalleihin ja uimahalleihin pääse, mutta mikäli tilanne muuttuu, niin ilmoitamme välittömästi asiasta teille jäsenille.

 

#KOOVEESYDÄN–KAMPANJA

Tässä vaikeassa tilanteessa aloitamme #KOOVEESYDÄN –kampanjan, johon kaikki voi osallistua seuraavilla tavoilla:

UUDET JÄSENET:

VAIHTOEHTO 1: Osoita tukesi tärkeälle lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajalle Tampereella ja lähialueilla. Liity Koovee ry:n aikuisjäseneksi: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2004877 Hinta 25€.

VAIHTOEHTO 2: Liity Kooveen kannatusjäseneksi - #KOOVEESYDÄN: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2046914 Hinta 25€.

 

Terveyttä kaikille,
Esa Koivisto
Puheenjohtaja Koovee ry
044 2441 359