2020-03-24 07:24
Koovee lasten- ja nuortenliikunta

Korona-tiedote Koovee ry:n harrasteliikunnan jäsenille

TIEDOTE HARRASTELIIKUNNAN JÄSENILLE

Yhdessä enemmän on yksi Kooveen sloganeista. Noihin kahteen sanaan kiteytyy tämän hetkinen tunne, joka ohjaa seuramme toimintaa koronaviruksen aiheuttaman kriisin keskellä. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän, yhdessä voimme vaikuttaa enemmän. Vaikka emme fyysisesti saa olla yhdessä, emme saa kokoontua yhteen harjoituksiin ja liikuntapaikoille, niin voimme yhdessä kuitenkin selättää näkymättömän vihollisen. Niin kuin Presidentti Niinistö sen totesi, ”kun meille sanotaan että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä.”

Olemme alusta asti Kooveessa tarjonneet liikuntaa vauvasta vaariin ja muksusta muoriin. Tämän vuoden jälkeen historiankirjoihin saamme kirjoittaa uuden sivun, joka muistuttaa 40-luvun tunnelmia, jolloin viimeksi sotavuodet kurittivat kansakuntaa yhtä kovalla kädellä. Koovee selvisi tämän kurimuksen yli. Emme kaatuneet. Emmekä aio kaatua nytkään.

Koronavirus tulee aiheuttamaan isoja asioita kansakunnassamme. Moni organisaatio tullee kaatumaan, vähintään järjestäytymään uudestaan jollakin tapaa. Tässä vaiheessa emme voi muuta kuin arvailla ja ennustella lopullisia vaikutuksia, mutta sekin lienee loppujen lopuksi turhaa. Jos haluamme olla olemassa kriisin jälkeen, vetoamme teihin jäsenet. Nyt tarvitsemme ennen muuta teidän, arvokkaat jäsenet, tukea. Olemme tilanteessa, jossa joku ehkä miettii harrasteliikunnan rahojen palauttamista, kun puolet kevään toimintakaudesta näillä näkymin peruuntuu. Tuhatkunta harrasteliikkujaa on tällä hetkellä tauolla ja vahvasti näyttää siltä, ettei koko loppukeväänä voida heille normaaliin tapaan toimintaa järjestää. Olemme tilanteessa, jossa suuria tapahtumia, kuten esimerkiksi Särkänniemi-suunnistus, Särkänniemen salibandycup ja taitoluistelun kevätnäytös, peruuntuvat tältä vuodelta kokonaan. Isot tapahtumat vaativat paljon työtä, mutta ovat myöskin iso tulonlähde seuralle. Näiden tapahtumien peruuntuessa vaikutukset koko seuran kassaan ovat kohtalokkaita. Lisäksi taudin pitkittyminen määrittää harrasteliikunnan osalta myös kesän leiritoimintoja, jotka ovat nyt vaakalaudalla, pystytäänkö niitä järjestämään suunnitellusti kesäkuussa lainkaan.

ARVOISA HARRASTELIIKUNNAN JÄSEN (UINTIRYHMÄT, SALIBANDYKERHOT, TENAVA- JA LIIKKARIJUMPAT, AIKUISLIIKUNTARYHMÄT, OLKKOSET):

Seuran johto vetoaa sinuun ja toivoo, että palautuksia ei jouduttaisi maksamaan. Tarjoamme loppukevään ajalle vaihtoehtoista toimintaa kuten tehtäväkortteja, ideoita kotona harrastamiseen, linkkejä, liikuntasuosituksia, videoita yms. myclubin ja some-kanaviemme kautta. Tämän hetken tilanteen mukaan oletettavaa on, että huhti- ja toukokuun aikana ei vielä liikuntapaikkoihin ja uimahalleihin pääse, mutta mikäli tilanne muuttuu, niin ilmoitamme välittömästi asiasta teille jäsenille.
 

#KOOVEESYDÄN–KAMPANJA

Tässä vaikeassa tilanteessa aloitamme #KOOVEESYDÄN –kampanjan, johon voit osallistua seuraavilla tavoilla:

UUDET JÄSENET:

VAIHTOEHTO 1: Osoita tukesi tärkeälle lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajalle Tampereella ja lähialueilla. Liity Koovee ry:n aikuisjäseneksi: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2004877 Hinta 25€.
VAIHTOEHTO 2: Liity Kooveen kannatusjäseneksi - #KOOVEESYDÄN: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2046914 Hinta 25€.
 

Terveyttä kaikille,

Esa Koivisto
Puheenjohtaja Koovee ry
044 2441 359