2020-03-06 15:55
Koovee lasten- ja nuortenliikunta

Maaliskuun kuukausitiedote Kooveen harrasteliikkujille

Mainiota maaliskuuta!

  • LEIRI-ILMOITTAUTUMISET OVAT KÄYNNISSÄ!

Koovee järjestää KAIKILLE avoimia lasten ja nuorten liikuntaleirejä kesäkuussa ja luvassa on jälleen monilaji- (Sport Camp), säbä- ja uintileiriä, joten valkkaa suosikkisi: https://koovee.fi/harrasteliikunta/leirit/

Psst. Käy varaamassa paikka jo NYT, sillä maaliskuun aikana ilmoittautuessa edullisempi hinta! (Sport Camp ja uintileirit)

  • Harrasteliikunnan kevätkausi alkaa olla puolessa välissä, mukaan lasten ja nuorten harrasteryhmiin voi vielä tulla kampanjahintaan -50% loppukaudeksi. Jos vaikka kotoa sisarus, naapuri tai luokkakaveri haluaa tulla mukaan!

  • Kooveen salibandymiehet aloittaa tänään perjantaina 6.3. Divarin playoffit tavoitteenaan nousta takaisin Salibandyliigaan. Luvassa on ensimmäiseksi paikallisvääntö Pirkkalan Pirkkojen kanssa. Ensimmäinen osaottelu tänään pe Pirkkalassa klo 19 ja toinen osaottelu AutoCenter Areenalla sunnuntaina klo 15.30. Heti perään naiset kohtaavat omassa liigakamppailussaan rakkaan paikallisvastustaja Classicin. Tervetuloa kannustamaan! Halliin mahtuu, sillä ottelut pelataan AutoCenter Areenalla isoilla katsomoilla!

Salibandyottelut su 8.3. AutoCenter Areenalla:
Miehet vs. Pirkat klo 15.30
Naiset vs. Classic klo 18.30

  • Mestis-Koovee taistelee runkosarjan viimeisissä peleissä kotiedusta pudotuspeleihin. Tänään perjantaina Hakametsässä vastassa Kajaanin Hokki. Loput runkosarjan pelit: https://www.tampereenkoovee.fi/

-> HUOM! Sekä lätkään että säbään, aikuisjäsenkortilla 5€:lla sisään! Lasten ja nuorten ryhmissä harrastavat ovat jo jäseniä ja pääsevät näihin ilmaiseksi.