2019-11-15 09:24
Salibandykerhot

Kevään 2020 salibandykerhoihin ilmoittautumisesta

Hei!

Ohessa infoa kevään 2020 Kooveen salibandykerhoista.

Olemme nyt luoneet kevään ryhmät (iltapäiväsalibandykerhot sekä Fat Pipe salibandykerhot) myclubiin ja kaikki syyskaudella mukana olevat on siirretty luomisen mukana samoihin ryhmiin missä syyskaudella ovat olleet (pl. keskiviikon Karosen koulun Raw-ryhmä, tähän tullee jokin toinen ryhmä). Kerhot jatkuvat samalla nimikkeellä ja kyseessä on yhden vuoden kokonaisuus, eikä kerho siis ala siinä mielessä alusta, vaan jatkuu tammikuussa taitojen kehittämisessä siitä, mihin nyt syyskauden lopuksi jäädään.

Nyt MUISTUTUKSENA vielä TÄRKEIN asia, mikäli ETTE OLE jatkamassa toiminnassa kevätkaudella, niin ILMOITTAKAA tästä Kooveen toimistolle (mauno.hakala@koovee.fi / marko.lahtinen@koovee.fi). Tällöin poistamme teidät kevään ryhmästä ja saamme uusille vapaita paikkoja ilmoittautua mukaan. Luomme vielä laskut näistä tässä marraskuun aikana, niissä eräpäivä on viikkoa ennen ryhmän ensimmäistä kertaa. Ilmoittaminen poisjäämisestä on välttämätöntä, koska itse ei pysty poistamaan tapahtumasta. Myös mahdollisista ryhmän vaihdoksista tulee olla ohjaajan lisäksi yhteydessä Kooveen toimistolle.

Avaamme kaikille avoimen ilmoittautumisen ryhmiin maanantaina 2.12. joten marraskuu on aikaa miettiä kevätkaudella jatkamista.