2019-11-13 15:55
Uinti

Harrasteuintien kevään 2020 ilmoittautumisista

Hei!

Ohessa infoa vielä kevään 2020 Kooveen harrasteuintiryhmien ilmoittautumisista.

Olemme nyt luoneet kevään ryhmät (Kalevan, Ylöjärven ja Validian ryhmät) myclubiin ja kaikki syyskaudella mukana olevat siirretty luomisen mukana samoihin ryhmiin missä syyskaudella ovat olleet. Kurssit jatkuvat samalla nimikkeellä ja kyseessä on yhden vuoden kokonaisuus, eikä kurssi siis ala siinä mielessä alusta, vaan jatkuu tammikuussa taitojen kehittämisessä siitä, mihin nyt syyskauden lopuksi jäädään. Tamkin hyvinvointilaltaalla toimivat vauva- ja perheuinnit ovat saaneet oman infonsa kevätkauden ilmoittautumisista.

Nyt MUISTUTAN vielä tärkeästä asiasta, teidän täytyy siis ILMOITTAA, mikäli ette jatka toiminnassa kevätkaudella, niin poistamme teidät ryhmästä ja saamme uusille vapaita paikkoja ilmoittautua mukaan. Luomme vielä laskut näistä tässä marraskuun aikana, niissä eräpäivä on viikkoa ennen ryhmän ensimmäistä kertaa. Ilmoittaminen poisjäämisestä on välttämätöntä, koska itse ei pysty poistamaan tapahtumasta. Myös mahdollisista ryhmän vaihdoksista tulee olla ohjaajan lisäksi yhteydessä Kooveen toimistolle.

Avaamme kaikille avoimen ilmoittautumisen ryhmiin maanantaina 2.12. joten marraskuu on aikaa miettiä kevätkaudella jatkamista.