2019-11-06 15:13
Koovee lasten- ja nuortenliikunta

Marraskuun kuukausitiedote Kooveen harrasteliikkujille

Marraskuinen tervehdys!

  • Koovee täyttää kuluvana vuonna 90 vuotta. 1929 perustettu seura on alusta asti tarjonnut jäsenilleen niin kilpa -kuin harrastustoimintaa aina vauvasta vaariin ja muksusta muoriin monen eri liikuntalajin parissa. Koovee juhlii 90-vuotista taivaltaan kutsutilaisuudella AutoCenter Areenalla 16.11.
    Kooveen historiaa: https://koovee.fi/seura/historia/

  • Syyskausi lähenee loppuaan ja on aika ohjeistaa teitä hyvät harrastajat kohti kevätkautta 2020. Harrasteliikunnan ilmoittautumiset kevätkaudelle alkavat uusien, mukaan haluavien harrastajien osalta 1.12. Teillä kaikilla tänä syyskautena mukanaolevilla on automaattisesti paikka myös kevään harrasteryhmässä, mikäli näin haluatte. Kopioimme osallistujalistat keväälle tältä syksyltä ja luomme kevään osalta uudet laskut marraskuun aikana. Tästä tulee vielä erillinen tiedote piakkoin. TÄRKEINTÄ kuitenkin on ILMOITTAA, mikäli ei jatkakaan kevätkaudella, niin saamme poistettua ryhmistä, koska osallistuja ei voi sitä itse tehdä. Näin myös vältytään ylimääräisiltä laskujen luomiselta.

  • Syyskauden viimeinen toimintakerta on uintien (Kaleva, Ylöjärvi) osalta viikolla 51 (16.12.-22.12.). Lauantain vauva- ja perheuintien viimeinen kerta kuitenkin 14.12.

  • Salibandykerhojen ja aikuisjumppien kohdalla viimeiset kerrat ovat koulukohtaisia, aika monen koulun iltakäyttö loppuu viikolla 49 (2.-8.12.). Ohjaajat infoavat ryhmien syyskauden viimeisestä kerrasta.

  • Salibandykerholaisten turnaus pelataan la 23.11. AutoCenter Areenlla. Mukana oleville ryhmille on laitettu otteluohjelma eilen myclubin kautta sähköpostitse. Myös ohjaajilta saa lisätietoa turnauksesta.
     

Ps. Isänpäivä on tulevana sunnuntaina, joko lahja on hankittu? Vielä ehdit hankkimaan Kooveeta seurakaupasta: http://koovee.joukkueelle.fi/