2019-05-24 15:29
Uinti

Kooveen harrasteuintiryhmät

Hei!

Kevään toimintakausi 2019 on saatu päätökseen Kooveen uintiryhmien osalta. Kiitokset kaikille, niin teille osallistujille kuin ohjaajillekin.

Seuraa muutama tärkeä tiedote:

  1. Ne, joiden uintiryhmään on kuulunut sisäänpääsyranneke (Kaleva) tai -kortti (Hervanta ja Ylöjärvi) ja joilla vielä ranneke tai kortti on itsellään, pyytäisin palauttamaan sen mahdollisimman pian Kooveen toimistolle Sarvijaakonkatu 32, 33540 Tampere. Postitse tai käymällä paikan päällä (auki arkisin 9-16.30). Käymällä paikan päällä saa kätevästi samalla diplomin ja suoritusmerkin (nämä kuuluu ryhmiin Vesitaiturit 1-3 ja vesirallit 1-4). Diplomit ja suoritusmerkit noudettavissa siis toimistolta myös.

  2. Pyrimme luomaan syyskauden ryhmät ensi viikon (vko 22) aikana myclub-ilmoittautumisjärjestelmään, jolloin pääsisi heti ilmoittautumaan ensi syksyn ryhmiin. Pidämme ilmoittautumisen auki parin viikon ajan ensin teille keväällä mukana olleille, ennen kuin avaamme ilmoittautumiset kaikille avoimeksi. Ihan jokaisen tulee ilmoittautua syksyn ryhmiin itse, emme ilmoita tämän hetken jäseniä sinne automaattisesti. Laitan vielä erilllisen viestin, kun ilmoittautumaan pääsee.

  3. Kesäkuun uintileirejä järjestämme tänä kesänä kolme; kaksi Kalevassa ja yhden Ylöjärvellä. Ilmoittautuneita on sen verran, että kaikki saadaan järjestettyä. Kaikille leireille mahtuu vielä mukaan! Katso lisää: https://koovee.fi/harrasteliikunta/leirit/

Aurinkoista kesän odotusta!

Ps. Kooveen harrasteliikunta löytyy nyt myös Instasta, käykää ottamassa seurantaan! https://www.instagram.com/koovee1929/