2018-08-10 15:34
Salibandykerhot

SALIBANDYN G-POIKIEN (11-12)-syntyneiden IKÄKAUSIJOUKKUE KAUDELLE 2018-19

EDIT 10.8.2018

Lomakausi alkaa olla takanapäin ja on aika suunnata katseita kohti syksyä.

Salibandyn G-junioreiden (11-12-synt.) ikäkausijoukkueen toiminta starttaa seuraavasti:

Ensimmäiset harjoitukset:

KE 15.8. klo 18:00 - 19:00
Polte Team Gym, Nekala
Kuokkamaantie 2, 38200 Tampere (Ajokin halli)

VANHEMPAINILLAN AJANKOHTA MUUTTUNUT! UUSI AJANKOHTA JA PAIKKA: ke 29.8. klo 18 - 19:30 Nekalassa osoitteessa Viinikankatu 47, 33800 Tampere (Triuvaren aulatilat). Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet paikalle. Liitteenä saapumisohjeet paikalle.

MUISTUTUKSENA TÄMÄ NUOREMPIEN IKÄKAUSIJOUKKUEIDEN INFO JA LAITTAKAAHAN ILMOITTAUTUMINEN SISÄÄN, MIKÄLI KIINNOSTUSTA ASIAAN ON.

G – POIKIEN (11-12-SYNT.) VANHEMPAININFO

Hei!

Vietimme keskiviikkona 23.5. AutoCenter Areenalla salibandykerhokauden päättäjäisiä ja paikalla oli mukavasti kerholaisia. Päättäjäisten jälkeen pidimme vanhempaininfon koskien aloittavien ikäkausijoukkueiden toimintaa (G-pojat ja F-tytöt).
Tavoitteena on informoida teitä vanhempia tässä vaiheessa ennen kesälaitumille lähtöä, mitkä ovat jatkosuunnitelmat niin kerhotoiminnan kuin ikäkausitoiminnan osalta ja mikä on näiden ero. Näin ollaan sitten elokuussa enempi valmiudessa, kun kesällä lomaillaan ja leireillään varsinaisten toimintojen ollessa tauolla.

Liitteenä on materiaali, jonka pohjalta keskustelua keskiviikkona kävimme.

PELAAJAMÄÄRÄ

Tällä hetkellä G-ikäisiä poikia on olemassa olleen joukkueen pohjalta kymmenkunta. Lapsivanhempi -salibandykerhoissa on käynyt n. 30 potentiaalista poikaa, joita ohjaajat kartoittanut ja joilta on kyselyjä tullut. Kaikkiaan G-ikäisiä poikia on kerhoissa enemmänkin. Hyvä tavoite saada tulevalle kaudelle 2018-19 tähän ikäkausijoukkueeseen yhteensä 25-30 poikaa.

VALMENNUS

Viime kauden valmentajista Kai Manninen ja Henri Lemetyinen ovat jatkamassa omien poikiensa mukana valmennuksessa. Keskusteluja on käyty Antti Havumäen, Tero Eklundin ja Keijo Laapaksen kanssa, kaikki isiä kerhoista. Mukaan valmennustiimiin tarvittaisiin innokkaita tekijöitä 2-3 kpl. Saa ilmoittautua 

HARJOITUSVUOROT

Koko ryhmä harjoittelisi yhdessä kaksi kertaa viikossa koko kauden (syys+kevät). Harjoitusvuorot:
- KE Team Gym Nekala 18.00-19.00 (alkaen elokuun puolesta välistä)
- SU Vehmaisten koulu 13.30-15.00 (alkaen elokuun loppupuolella)

PELAAMINEN

Koko ryhmästä ilmoitettaisiin salibandyliiton Sisä-Suomen G-junioreiden sarjaan 2-3- peliryhmää, riippuen pelaajamäärästä. Peliryhmät ovat n. 10 poikaa, pelit pelataan 4 vs. 4, peliaika 1 x 12 min ja pelejä päivän aikana 3-4 kpl. Pelit pelataan turnausmuotoisena lähialueella, viime kaudella pisin pelireissu oli Hämeenlinnaan.

MITÄ MAKSAA?

Kaudelle muodostetaan budjetti syksyn vanhempainillassa, kun on selvillä mm. tuo pelaajamäärä. Mitä enemmän pelaajia, niin se tietysti hieman tiputtaa yksittäisen pelaajan kausimaksua. Kausimaksu koostuu harjoitusvuoroista (kohtuullisen edulliset kouluvuorot), seuramaksusta (300€), joka sisältää mm. valmennuksen ja jäsenedut sekä muista pienemmistä kuluista (lisenssi, peliasut jne). Arvioitu kausimaksun suuruus n. 25 pelaajalla on n. 600€. Kausimaksu kerätään joukkueen rahastonhoitajan toimesta osissa kauden aikana, eikä sitä tarvitse maksaa kerrallaan.

ILMOITTAUTUMINEN
Tässä vaiheessa keräämme alustavien kiinnostuneiden listaa tänne (laittakaa syntymävuoden mukaan oikeaan ryhmään, vaikka samasta on tässä vaiheessa kyse):
G1-11 ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ https://koovee.myclub.fi/flow/events/901050
G2-12 ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ https://koovee.myclub.fi/flow/events/901051

Tämä ei siis vielä sido mihinkään, vaan syksyn vanhempainillan jälkeen tehdään sitovat ilmoittautumiset koko kaudelle lähtemisestä. Koko kausi tarkoittaa syyskausi + kevätkausi (elo-toukokuu). Kotona kannattaa käydä hieman keskusteluja pojan kanssa siitä, kiinnostaisiko tällainen homma, ollaanko valmiita sitoutumaan ja onko ennen kaikkea tietty keskittymiskyky ja sosiaaliset taidot sillä asteella (pelitaitoja tärkeämpiä), että tällaiseen voisi lähteä. Liian vakavaa touhu ei tässä iässä ole, mutta tietty ero kerhotoimintaan on juuri tuon sitoutumisen puitteissa.

Terveisin Marko Lahtinen, Mauno Hakala sekä Jaakko Niemi (salibandyn valmennuspäällikkö)

Lisätiedot: mauno.hakala@koovee.fi / 040-7108460