20.6.2024 11:05
Koovee ry

Kooveen kuukausitiedote - kesä 2024

Kooveen kuukausitiedote - kesä 2024.

Koovee toivottaa kaikille jäsenilleen yhteistyössä LähiTapiola Pirkanmaan kanssa turvallista ja aurinkoista kesää! Ps. Viestin lopussa esitteet (PDF) LähiTapiolan tapaturmavakuutukseen alle 18-vuotiaille ja urheiluvakuutukseen yli 18-vuotiaille.



LähiTapiolasta tapaturmavakuutus joka tilanteeseen

LähiTapiolan Tapaturmavakuutus on osa Terveysvakuutusta, jonka jokainen voi räätälöidä oman tarpeensa mukaisesti tapaturmien, sairauksien ja vaikkapa urheilumatkojen varalle. Varttuneemmille junioreille ja aikuisurheilijoille suosittelemme tapaturmavakuutuksen lisäksi laajempaa turvaa, joko laajennettua tapaturmaturvaa tai sairauskuluvakuutusta.


  • Alle 18-vuotiaille LähiTapiolan tapaturmavakuutus on edullinen ja kattava vakuutus, ja se on voimassa kaikessa urheilutoiminnassa. Lapsi tai nuori ei tarvitse tällöin erillistä lajiliiton kautta ostettavaa pelipassivakuutusta. Yksi vakuutus riittää vuorokauden ympäri, eikä ole väliä, mitä tai montako urheilulajia lapsi harrastaa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.
  • LähiTapiolan urheiluvakuutus on tarpeen silloin, kun urheilija on täysi-ikäinen ja urheileminen edellyttää lajiliiton myöntämän lisenssin hankkimista tai vastuuvapauslausekkeen allekirjoittamista, eli silloin, kun urheilija osallistuu urheiluliiton tai seuran järjestämään kilpailuun, otteluun tai valmennusohjelman mukaiseen harjoitteluun. Omavastuu on valittavissa. Urheiluvakuutuksen saa ilman omavastuuta silloin, kun LähiTapiolassa on myös tapaturmavakuutus.
  • Tapaturma- ja urheiluvakuutuksen lisäturvaksi on mahdollista valita laajennettu tapaturmaturva ilman terveysselvitystä. Laajennetulla tapaturvaturvalla voi täydentää tapaturmavakuutusta ja urheiluvakuutusta kattamaan esimerkiksi urheilussa tyypillisesti esiintyviä, ehdoissa lueteltuja, rasitus- ja sairausperäisten tilojen hoitokuluja.


Keskitä vakuutuksesi LähiTapiolaan

  • Alle 18-vuotiaan edullisen tapaturmavakuutuksen saat ostettua kätevästi verkkosivultamme. Tästä linkistä pääset suoraan laskemaan hinnan ja ostamaan vakuutuksen. Sivulta löytyvät myös vakuutusehdot.
  • Täysi-ikäisten urheiluvakuutuksen, laajennetun tapaturmaturvan, sairauskuluvakuutuksen tai muiden kotitalouden vakuutusten yhteydenottopyynnön LähiTapiola Pirkanmaalle voit jättää tästä linkistä: www.lyyti.in/urheiluvakuutus
  • Keskittämällä vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada Omaetu-keskittämisalennusta vakuutuksistasi jopa 17 % ja lisäksi S-ryhmän Bonusta jopa 5 %.


Parhain yhteistyöterveisin,

LähiTapiola Pirkanmaa



AJANKOHTAISTA



🤸‍♀️ Ilmoittautuminen syyskauden 2024 harrasteliikuntaryhmiin on parhaillaan käynnissä! Ilmoittaudu mukaan tästä. 💪🏻🔥

🕗🕓 Katso toimiston aukioloajat kesällä 20.6.-4.8.

🎢 🤩 Särkänniemi- rannekemyynti Kooveen jäsenille kesälle 2024!

 

Koovee tarjoaa jälleen mahdollisuuden hankkia Särkänniemen rannekkeita edullisempaan hintaan omalle perheelle kesälle 2024. 

Hanki ranneke itsellesi täältä: https://koovee.myclub.fi/flow/shop/products/70569

 

HUOM! Nyt myynnissä myös Särkänniemen aluelippuja 9,90e / kpl, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn alueelle.

 

Rannekkeet ovat noudettavissa Kooveen toimistolta (Rieväkatu 12, 2. krs.) arkisin klo 8-16. Katso kesän aukioloajat ylempää linkistä.


KOOVEEN SEURATUOTENOSTO


🌞 snapbackit ja lippikset nyt kesään Koovee-kaupasta!


MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!

Koovee ry somessa:

FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKEDIN

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com