11.8.2023 15:21
Koovee ry

Kooveen kuukausikirje - elokuu 2023

Kooveen elokuun kuukausikirjeen tarjoaa YIH

YIH Oy myy, asentaa ja korjaa ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön Pirkanmaan alueella. YIH:lla on omat kokeneet asentajat, joiden huolella tehty asennustyön jälki on laadukasta ja sitä kelpaa vuosia katsella. Ilmalämpöpumppujen asennukset toteutetaan nopealla aikataululla sovittuna ajankohtana. Me panostamme laatuun ja hyvään palveluun.

Meidän edustamamme ilmalämpöpumppu merkit ovat huolella valittuja, siten että ne soveltuvat parhaiten pohjoiseen ilmastoon ja koviin pakkasiin.

Koodilla KOOVEE 5% alennus, voimassa 30.9.2023 asti.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta ja sovitaan kartoituskäynti, joka on meillä aina maksuton.

Sami Janakka 0405860717


AJANKOHTAISTA KOOVEEN TOIMINNASSA

⭐️ 🙌 Syyskauden toiminnat starttaavat jo reilun viikon päästä! 😲 Ilmoittautumiset ovat käynnissä ja vielä ehdit mukaan. Tutustu oman lajisi harrastamisen mahdollisuuksiin kaikenikäisille liikkujille täällä. Harrasteliikunnan ryhmät kuten uinti ja aikuisliikunta löytyy täältä.

⭐️ Erityisen hyvin tilaa on e-urheilun pelikerhoissa 1.-9. -luokkalaisille, Olkkosten reeniryhmissä +35-vuotiaille äijille, sekä iltapäivän uintiryhmissä (vesiralleissa ja nuorten reeniryhmissä), jotka ovat suunnattu n. 9 -vuotiaasta ylöspäin.

⭐️ Syysloman liikuntaleirille pääsee JO NYT ilmoittautumaan! Huippusuosittu Sport Camp syyslomalla Kauppi Sports Centerillä ke-pe 18.-20.10. huipentuu jälleen Trampoliini Parkkiin päätöspäivänä! 🤸🏻

⭐️ 🎢🎪 Muista myös, että koko kesän voimassa olevia kesän Särkkärannekkeita on vielä ostettavissa (rannekkeita tilattu nyt lisää!) Kooveen seurakaupassa jäsenillemme 35 € kappalehintaan.
Tästä ostamaan!

⭐️ Etsitkö tapahtumiisi tai juhliisi uutta vetonaulaa edullisesti ja luotettavasti? Kauttamme voit vuokrata helposti siirrettävää ja liikuteltavaa sekä tyylikästä popcornkonetta! Vuokrahinta on Kooveen jäsenille vain 35€/vrk. Ole yhteydessä suoraan juuso.laamanen@koovee.fi / 0447748861. https://koovee.fi/muu-toiminta/kunnon-yhtio-oy/

⭐️ Liikunnanohjauksen töitä tarjolla seurassamme innokkaille nuorille, lue lisää ja laita hakemus!

⭐️ Koovee salibandyn miesten ja naisten edustusjoukkueiden ensi kauden kausikortit ovat myynnissä!

Naisten kausikortti 2023-2024

Miesten kausikortti 2023-2024

TAPAHTUMAT 

⭐️ Koovee on mukana Perheliikuntapäivässä lauantaina 19.8. Kauppi Sports Centerissä! Tule sinäkin liikkumaan koko perheen voimin ja löytämään harrastukset syyskaudeksi 👍.

⭐️ Frisbeegolfin seuramestaruuskisat lauantaina 9.9. klo 10 alkaen. Lue lisää ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

⭐️ Tule kokeilemaan lacrossea eli haavipalloa Kooveen avoimiin harjoituksiin: https://koovee.fi/lajit/lacrosse/


KOOVEEN SEURATUOTENOSTOT

https://koovee.myclub.fi/flow/shop/products/71826


MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!

Koovee ry somessa:

FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKEDIN

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com