21.6.2023 14:23
Koovee ry

Kooveen kuukausikirje - kesäkuu 2023

Kooveen kesäkuun kuukausikirjeen tarjoaa LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiolan tapaturmavakuutus on kattava vakuutus junioriurheilijoille. Tapaturmavakuutus on osa Terveysvakuutusta, jonka jokainen voi räätälöidä oman tarpeensa mukaisesti tapaturmien, sairauksien ja vaikkapa urheilumatkojen varalle.

Alle 18-vuotiaille tapaturmavakuutus on edullinen ja se on voimassa kaikessa urheilutoiminnassa. Lapsi tai nuori ei tarvitse tällöin erillistä lajiliiton kautta ostettavaa lisenssivakuutusta. Yksi vakuutus riittää vuorokauden ympäri, eikä ole väliä, mitä tai montako urheilulajia lapsi harrastaa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta.

Täysi-ikäiset kilpaurheilijat tarvitsevat urheiluvakuutuksen silloin, kun urheiluharrastus edellyttää lajiliiton myöntämän lisenssin hankkimista tai vastuuvapauslausekkeen allekirjoittamista, eli silloin, kun urheilija osallistuu urheiluliiton tai seuran järjestämään kilpailuun, otteluun tai valmennusohjelman mukaiseen harjoitteluun.

Tapaturma- ja urheiluvakuutuksen lisäturvaksi on mahdollista valita laajennettu tapaturmaturva ilman terveysselvitystä. Laajennetulla tapaturvaturvalla voi täydentää tapaturmavakuutusta ja urheiluvakuutusta kattamaan esimerkiksi urheilussa tyypillisesti esiintyviä, ehdoissa lueteltuja, rasitus- ja sairausperäisten tilojen hoitokuluja.

Lisätietoja LähiTapiolan tapaturma- ja urheiluvakuutuksesta sekä laajennetusta tapaturmaturvasta liitteenä olevasta esitteestä sekä sivulta www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/urheiluvakuutus

Keskitä vakuutuksesi LähiTapiolaan

Seuranne jäsenperheille tarjoamme omia henkilökohtaisia yhteyshenkilöitä vakuutusten hankintaan ja keskittämiseen. Keskittämällä vakuutuksesi LähiTapiolaan voit saada Omaetu-keskittämisalennusta vakuutuksistasi jopa 17 % ja lisäksi S-ryhmän Bonusta jopa 5 %.

LähiTapiola Pirkanmaan yhteyshenkilöt Kooveen jäsenille kaikenlaisiin vakuutustarpeisiin:


AJANKOHTAISTA KOOVEEN TOIMINNASSA

⭐️ 🙌 Syyskauden ilmoittautumiset Kooveen lajeihin ovat käynnissä - tutustu oman lajisi harrastamisen mahdollisuuksiin kaikenikäisille liikkujille täällä. Harrasteliikunnan ryhmät kuten uinti ja aikuisliikunta löytyy täältä.

⭐️ 🎢🎪 Muista myös, että koko kesän voimassa olevia kesän Särkkärannekkeita on jälleen ostettavissa Kooveen seurakaupassa jäsenillemme 35 € kappalehintaan. Tästä ostamaan! Huom. Mahdollista vain ennakkotilaukset verkkokaupasta.

⭐️ Koovee salibandyn miesten ja naisten edustusjoukkueiden ensi kauden kausikortit ovat myynnissä!

Naisten kausikortti 2023-2024

Miesten kausikortti 2023-2024

⭐️ Etsitkö tapahtumiisi tai juhliisi uutta vetonaulaa edullisesti ja luotettavasti? Kauttamme voit vuokrata helposti siirrettävää ja liikuteltavaa sekä tyylikästä popcornkonetta! Vuokrahinta on Kooveen jäsenille vain 35€/vrk. Ole yhteydessä suoraan juuso.laamanen@koovee.fi / 0447748861. https://koovee.fi/muu-toiminta/kunnon-yhtio-oy/

⭐️ Kooveen toimiston kesäaukioloajat.

⭐️ Liikunnanohjauksen töitä tarjolla seurassamme innokkaille nuorille, lue lisää ja laita hakemus!

TAPAHTUMAT 

⭐️ Kooveen suunnistusjaosto on mukana järjestämässä suunnistuksen toista suurtapahtuma FIN5-viikkoa 26.6-1.7.2023.

⭐️ Tule kokeilemaan lacrossea eli haavipalloa Kooveen avoimiin harjoituksiin: https://koovee.fi/lajit/lacrosse/

⭐️ Aikuisurheilun urheilufestivaalit EMG2023 Tampereella heinäkuussa - Koovee järjestää tapahtumassa peräti viittä eri lajia.

⭐️ Kooveen frisbeegolfjaosto järjestää kaikille avoimen seuramestaruuskisan Epilän frisbeegolfradalla 9.9. klo 10:00 alkaen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.


KOOVEEN SEURATUOTENOSTOT

https://koovee.myclub.fi/flow/shop/products/71826

https://koovee.myclub.fi/flow/shop/products/70045 


MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!

Koovee ry somessa:

FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKEDIN

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com