14.4.2023 15:06
Koovee ry

Kooveen kuukausikirje - huhtikuu 2023

Kooveen huhtikuun kuukausikirjeen tarjoaa Citymarketit Linnainmaa ja Turtola

Kooveen kuukausikirjeen tarjoaa Citymarket – Rekisteröi Plussakorttisi kannattamaan Kooveeta!

Koovee, Citymarket Turtola ja Citymarket Linnainmaa ovat laajentaneet yhteistyötään yhteisellä Plussa sponsorointisopimuksella. Sponsorointi tapahtuu Kooveen sponsorointikohteekseen valinneiden jäsenten Plussa-ostojen kautta. Muut Plussa-edut, -pisteet ja -rahat ovat käytettävissä yhä edelleen täysimääräisesti sponsorointikohteen valittuasi.

Rekisteröi Plussakorttisi tästä

AJANKOHTAISTA

⭐️ Kesäloman suosituille liikuntaleireille pääsee ilmoittautumaan, tarjolla monilaji-, uinti- ja salibandyleirejä. Varaa paikkasi tästä!

⭐️ Koovee viettää koko seuran yhteistä päivää Särkänniemessä helatorstaina 18.5.2023. Tervetuloa kaikki Kooveen jäsenet mukaan! Katso tarkempi ohjelma tämän linkin takaa ja hanki oma rannekkeesi hintaan 22 €/kpl Kooveen toimistolta.


⭐️ Muista myös, että koko kesän voimassa olevia kesän Särkkärannekkeita on jälleen ostettavissa Kooveen seurakaupassa jäsenillemme: https://koovee.myclub.fi/flow/shop/products/70569

⭐️ Vielä ehdit mukaan säännölliseen liikuntaharrastukseen kevätkaudelle ja maksat vain jäljellä olevista kerroista! Saat samalla ilmoittautumisedun syyskauden vastaavaan ryhmään. Selaile tästä harrasteliikuntaryhmiä ja varmista paikkasi mukavassa liikuntaharrastuksessa kevätkaudella! MUISTA, että aikuisten ryhmissä meillä voit maksaa myös henkilökohtaisilla liikunta- ja virike-eduilla.

⭐️ 15-17 -vuotiaat nuoret, nyt on viimeinen hetki hakea Kooveen kesäleiriohjaajan paikkaa: https://koovee.fi/ajankohtaista/15-17-vuotias-nuori-hae-kesatoihin-kooveelle/ . Hakuaika päättyy sunnuntaina 16.4.

⭐️ Ilves, Tappara, vaiko sittenkin Koovee? Kuuntelemista lenkkipoluille tai vaikkapa siivouksen ajaksi: Monen lajin mestari -Podcastin viimeisin jakso - jääkiekko! Vieraina Pekka Hemmilä ja Jyrki Rantala. Kaikki jaksot löytyvät täältä.

⭐️ Seurakaupan viikon seuratuotteet ja paljon muita tuotteita toimistollamme Rieväkadulla. Tervetuloa ostoksille!

UUTUUS - SANDAALIT 20 €


LAJIT TIEDOTTAVAT - SÄRKÄNNIEMESSÄ TAPAHTUU TOUKOKUUSSA

⭐️ Salibandyn SärkkäCup lähestyy - Tule nauttimaan turnauksen tunnelmasta!

⭐️ Kooveen suunnistusjaosto järjestää Särkänniemi-suunnistuksen toukokuussa 🙌

⭐️ Kooveen suunnistuskoulut lapsille ja aikuisille - ilmoittautuminen käynnissä! https://koovee.fi/suunnistus/

⭐️ Taitoluistelujaosto etsii päätoimista valmentajaa: https://koovee.fi/taitoluistelu/ajankohtaista/tule-meille-toihin/

⭐️ Tule kokeilemaan lacrossea Kooveen avoimiin harjoituksiin: https://koovee.fi/lajit/lacrosse/

⭐️ Aikuisurheilun urheilufestivaalit EMG2023 Tampereella heinäkuussa - ilmoita itsesi mukaan https://www.emg2023.fi/fi/ huhtikuun loppuun mennessä!


MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!

Koovee ry somessa:

FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKEDIN

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com