8.2.2023 12:45
Koovee ry

Kooveen kuukausikirje - helmikuu 2023

Kooveen helmikuun kuukausikirjeen tarjoaa DNA

Kooveen kuukausikirjeen tarjoaa DNA – Yhden luukun periaate toteutti myös Kooveen digiloikan

Koovee on vuodesta 2015 lähtien keskittänyt asteittain kaikki puhelin- ja IT-palveluratkaisunsa DNA:lle. Yhden luukun periaate oli Kooveelle keskeinen arvo palveluntarjoajaa valittaessa – niin kokonaisvaltaisuuden kuin myös asiakaspalvelun tarjoaman käyttötuen puitteissa. Lue lisää DNA:n ja Kooveen yhteisesti toteuttamasta urheiluseuran digiloikasta täällä. Kannata Kooveeta – hanki itsellesi DNA:n liittymä-, laajakaista- tai kanavapaketti, samalla tuet Kooveeta jopa 30 €:lla! Lue lisää täältä: https://www.dna.fi/seurasopimus


AJANKOHTAISTA

⭐️ Kevätkauden 2023 harrasteliikuntaryhmät ovat käynnissä. Ilmoittaudu mukaan säännölliseen liikuntaharrastukseen kevätkaudelle! Lapsille ja nuorille uintia, salibandya, eurheilua ja aikuisille joogasta jos jonkinlaiseen jumppaan! Selaile tästä harrasteliikuntaryhmiä ja varmista paikkasi mukavassa liikuntaharrastuksessa kevätkaudella! MUISTA, että aikuisten ryhmissä meillä voit maksaa myös henkilökohtaisilla liikunta- ja virike-eduilla.

⭐️ Niin kuin aavistelimme, hiihtoloman Sport Camp -liikuntaleiri keskiviikosta perjantaihin 1.-3.3. Kaupissa tuli nopeasti täyteen. Avasimme leirille kymmenen lisäpaikkaa, joten vielä ehdit mukaan! Ilmoittaudu tästä. Hiihtolomalla maanantaista keskiviikkoon myös omat salibandyleirinsä tytöille ja pojille. Molemmilla säbäleirillä muutama paikka vapaana.

⭐️ Huomenna torstaina 9.2. Urheilu Mehiläinen järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin. Tilaisuus jaetaan webinaarina valtakunnallisesti myös muille Urheilu Mehiläisen kumppaniseuroille, mutta Urheilu Mehiläinen haluaa kutsua Kooveen jäsenet seuraamaan lähetystä paikan päälle! Huom. vain 30 nopeinta ilmoittautunutta mahtuu paikan päälle Kauppiin, webinaarissa rajoittamaton osallistujamäärä.

⭐️ Mihin Jari ja Mane haastoivat kaikki yli kolmekymppiset äijät? Kuuntele Monen lajin mestari -Podcastin uusin jakso - harrasteliikunta! Kaikki jaksot löytyvät täältä.

⭐️ Seurakaupan viikon seuratuotteet ja paljon muita tuotteita toimistollamme Rieväkadulla. Tervetuloa ostoksille!

UUTUUS - KESTOKASSI 5 €


LAJIT TIEDOTTAVAT

⭐️ Jääpallo kutsuu jälleen ystäviä pelaamaan Sorsapuistoon perjantaisin klo 20.00-21.30. Samalla kertaa aikuisten pelit ja lasten/nuorten bandykoulu. Muista ilmoittautua täältä!

⭐️ Jääkiekon Mestis-joukkueen seuraava kotipeli perjantaina 10.2. klo 18.30 Hakametsässä!

⭐️ Aloita uusi harrastus painin parissa! Kooveen PAINIJAOSTON painikoulu- sekä nassikkapainiryhmät kevätkaudella.

⭐️ Salibandyn edustusjoukkueet ovat tulessa seuraavan kerran kotona Spiralilla naiset la 11.2. ja miehet la 18.2. Molemmat ottelut alkavat klo 15.30 !

⭐️ Taitoluistelujaostomme mukana Ystäväluistelussa sunnuntaina 12.2. klo 14-17 Sorsapuistossa!⛸️

⭐️ Kooveen harrasteliikunta on mukana K50-messuilla TAMPERE-TALOLLA LA 25.2.2023 KLO 11-17


MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!

Koovee ry somessa:

FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKEDIN

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com