13.12.2022 13:16
Koovee ry

Kooveen joulukuun 2022 kuukausikirjeen tarjoaa Luksushuvilat


Tutustu Luksushuvilat.fi Ellivuoren Chalet huoneistoon!

Kooveen joulukuun kuukausikirjeen tarjoaa Luksushuvilat.fi ja sen Ellivuoren Chalet huoneisto. Järvinäkymällä varustetusta kuuden hengen huoneistosta pääset käytännössä katsoen suoraan Ski Ellivuoren hisseille. Huoneistovuokraan sisältyy koko vuokra-ajalle kaksi laskettelukorttia.

Tutustu Chalet huoneistoon tarkemmin täällä, vain 30min Tampereelta: https://www.luksushuvilat.fi/chalet/#esittely


AJANKOHTAISTA

⭐️ Avoin ilmoittautuminen kevätkauden 2023 harrasteliikuntaryhmiin on käynnissä. Lapsille ja nuorille uintia, salibandya, eurheilua ja aikuisille joogasta jos jonkinlaiseen jumppaan! Selaile tästä harrasteliikuntaryhmiä ja varmista paikkasi mukavassa liikuntaharrastuksessa kevätkaudella! MUISTA, että meillä voit maksaa myös henkilökohtaisilla liikunta- ja virike-eduilla.

⭐️ Koovee ry:n Instagramissa ja Facebookissa on käynnissä someinen joulukalenteri visaisine kysymyksineen ja oikein vastaamalla voit voittaa itsellesi Kooveen teknisen t-paidan! Joten käy ottamassa somekanavamme haltuun👍. Viestin lopussa löydät suorat linkit kanavillemme.

⭐️ Monen lajin mestari -Podcastin neljäs jakso julkaistaan joulukuun aikana! Sitä odotellessa, kuuntele tästä jo julkaistut jaksot.

⭐️ Kooveen toimiston joulun aukioloajat: avoinna torstaihin 22.12. klo 16 asti. Toimisto suljettuna 23.12.2022 - 1.1.2023.

⭐️ Seurakaupastamme lahjat pukinkonttiin. Paljon tuotteita löytyy toimistoltamme, joten tervetuloa ostoksille!

Tämä ja paljon muuta!


LAJIT TIEDOTTAVAT

⭐️ Jääpallo kutsuu jälleen ystäviä pelaamaan Sorsapuistoon perjantaisin klo 20.00-21.30. Samalla kertaa aikuisten pelit ja lasten/nuorten bandykoulu. Muista ilmoittautua täältä!

⭐️ Jääkiekon Mestis-joukkueen seuraava kotipeli torstaina 15.12. klo 18.30 Hakametsässä!

⭐️ Suunnistuksen RATIKKA-ROGAINING 26.12. - Tapaninpäivänä sulatellaan kinkkua suunnistuksen Ratikka-rogaining -tapahtumalla. Lue lisää linkistä ja katso, mistä on kyse.

⭐️ Salibandyn edustusjoukkueet ovat tulessa seuraavan kerran kotona Spiralilla tulevana viikonloppuna!

⭐️ Taitoluistelun luistelukoulujen kevätkauden ilmoittautumiset käyvät kuumana. Nyt ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa myös lahjakortti luisteluun⛸️!


MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!

Koovee ry somessa:

FB: https://www.facebook.com/kooveery
IG: https://www.instagram.com/koovee1929/
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/koovee-ry

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com