9.11.2022 18:20
Koovee ry

Kooveen marraskuun 2022 kuukausikirjeen tarjoaa Koti-Kalustamo

Kooveen marraskuun 2022 kuukausikirjeen tarjoaa Koti-Kalustamo – Palveleva huonekaluliike Lielahdessa


Koti-Kalustamo on vuodesta 1938 asti laadukkaisiin koti- ja ulkomaisiin merkkituotteisiin sekä hyvään palveluun keskittynyt huonekalujen erikoisliike. Koti-Kalustamolta saat kaikkien huonekalujen kuljetus-, kokoamis- ja asennuspalvelut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Tutustu lisää Koti-Kalustamoon osoitteessa Taninkatu 6 tai kotikalustamo.fi -sivustolla.

Näyttämällä tätä viestiä saat -15% alennuksen ostoksiesi loppusummasta, kun asioit Koti-Kalustamossa viimeistään 23.12.2022!



AJANKOHTAISTA

⭐️ Syyskauden harrasteliikuntaryhmissä on alkanut loppuvuoden kiri. Vielä voit ilmoittautua syyskaudellekin mukaan, mutta viimeistään sitten kevätkaudelle, eiks niin!? Avoin ilmoittautuminen kevätkauden 2023 harrasteliikuntaryhmiin alkaa torstaina 1.12. klo 8.00. Selaile harrasteliikuntaryhmiä.

⭐️ Monen lajin mestari -Podcastin kolmas jakso on julkaistu! Kuuntele tästä mitä mieltä lajin parissa kirjaimellisesti painivat Pertti Ukkola ja Roni Purolainen ovat painin tilasta Kooveessa ja koko maassa.

⭐️ Seurakauppaamme on lisätty paljon mm. uusia tekstiilejä. Myös isänpäivälahjat ehdit hankkimaan ja noutamaan vielä Kooveen toimistolta!

Tämä ja paljon muuta!



TAPAHTUMAT

⭐️ LOST IN HAKAMETTÄ - Koko perheen liikunnallinen tapahtuma Hakametsän jäähallissa tulevana lauantaina 12.11. klo 10.00-12.30. Kuinka hyvin oikeasti tunnet vanhan kotihallisi? Upea tilaisuus päästä suunnistamaan sisätiloihin legendaariseen Hakametsän jäähalliin.

⭐️ Salibandyn edustusjoukkueet ovat tulessa seuraavan kerran kotona Spiralilla lauantaina 19.11.

⭐️ Kooveen Mestis-joukkueen seuraava kotipeli on Hakametsässä torstaina 17.11. klo 18.30

⭐️ Taitoluistelun parissa kisataan myös tulevana viikonloppuna 12.-13.11.


MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!

Koovee ry somessa:

FB: https://www.facebook.com/kooveery
IG: https://www.instagram.com/koovee1929/
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/koovee-ry

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com