2021-08-06 15:31
Jäsenet

Kooveen jäsenkirje - elokuu 2021

Vielä on kesää jäljellä!

Syksy kuitenkin lähestyy ja sen myötä edessä on koulujen alku ja harrastustoiminnan syyskauden käynnistyminen. Ilmoittaudu mukaan Kooveen harrastetoimintaan ja pääset mukaan hyvään seuraan!
 

AJANKOHTAISTA

  • Kooveen harrasteliikunnan ilmoittautumiset ovat hyvässä käynnissä. Muutamat vuorovaraukset mm. vesiliikunnan puolella vaatii vielä vahvistuksen, jotta ilmoittautumiset voidaan käynnistää. Muutoin pääset tutustumaan harrasteliikunnan tarjontaamme nettisivuillamme:

LAPSET JA NUORET - https://koovee.fi/harrasteliikunta/lapset-ja-nuoret/
AIKUISET - https://koovee.fi/harrasteliikunta/aikuisliikunta/

  • Syyslomalla (vko 42 ti-to 19.-21.10.) järjestetään Sport Camp -monilajileiri olympialaisteemalla, joten lukuisista eri urheilulajeista päästään leirillä nauttimaan.

  • Koulut alkavat pian ja varsinkin koulutiensä aloittavien ekaluokkalaisten vanhemmat miettivät ensipuhelimen hankintaa. Koovee ja lasten ensipuhelinvalmistaja Xplora ovat aloittaneet yhteistyön, joten nyt on mainio tapa hyödyntää jäsenetu lasten ensipuhelimeen Xploraan. Tutustu lisää https://www.xplora.fi/ ja hyödynnä yhteistyötarjous Kooveelaisena X5 -lasten ensipuhelimesta 30€ suuruinen alennus koodilla ”Koovee”.
     

KESÄTAPAHTUMAT

  • Särkänniemen rannekkeita on tilattu lisää (100 kpl), joten myynti Kooveen jäsenille etuhintaan jatkuu! Ilmoittaudu tapahtumaan ja osta Särkänniemen rannekkeita täältä: https://koovee.myclub.fi/flow/events/3202301 Huom! Myös aiemmin rannekkeita hankkineet voivat ostaa niitä lisää.  

KÄYNNISSÄ OLEVAA TOIMINTAA SINULLE, KAVEREIDESI TAI PERHEEN KANSSA

Tue seuraamme ja hanki jäsenyys! Jäsenmaksuilla on merkittävä tuki seuran toimintaan näiden poikkeusolojen keskellä ja ne takaavat etenkin lasten ja nuorten seuratoiminnan jatkuvuutta. Maksamalla jäsenmaksun saat kaikki Kooveen seuraedut käyttöösi – jäsenmaksulla säästät selvää rahaa, enemmän mitä 25€ jäsenmaksu maksaa.
Jäseneksi pääset liittymään tätä linkkiä klikkaamalla: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2742114 Huom! Voit myös toiminnassa mukana olevan lapsen huoltajana luoda oman käyttäjätilin jäsenyyttä varten.
Tutustu jäsenetuihin täällä: https://koovee.fi/jasenedut/
 

MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!
Koovee ry somessa: FB: https://www.facebook.com/kooveery IG:https://www.instagram.com/koovee1929/

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com