2021-06-29 15:34
Jäsenet

Kooveen jäsenkirje - kesä- ja heinäkuu 2021

Aurinkoista kesää ja lomaa kaikille Kooveen jäsenille!
 

KESÄTAPAHTUMAT

  • VIELÄ YKSI LEIRI TULOSSA ELOKUUSSA! Kysynnän vuoksi järjestämme vielä yhden lasten liikuntaleirin elokuussa, ennen koulujen alkua. Käy katsomassa tämän kesän uudet leirivideot täältä: www.koovee.fi/harrasteliikunta/leirit/

4.-6.8.2021 SPORT CAMP 7-12 -VUOTIAILLE (SPIRAL-HALLI, KAUKAJÄRVI)
https://koovee.myclub.fi/flow/events/3080093
 

KÄYNNISSÄ OLEVAA TOIMINTAA SINULLE, KAVEREIDESI TAI PERHEEN KANSSA, KESÄLOMALLAKIN

AJANKOHTAISTA

  • Kesäloma on hyvää aikaa valmistautua koulutielle ja ensipuhelimen hankintaa kun perheissä mietitte, niin ottakaa tämä vaihtoehto vakavasti harkintaan. Nimittäin Koovee ja lasten ensipuhelinvalmistaja Xplora ovat aloittaneet yhteistyön. "Anna lapsellesi kaksi vuotta lisää lapsuutta!" Tutustu lisää https://www.xplora.fi/ ja hyödynnä yhteistyötarjous Kooveelaisena X5 -lasten ensipuhelimesta 30€ suuruinen alennus koodilla ”Koovee”.

  • Tue seuraamme ja hanki jäsenyys! Jäsenmaksuilla on merkittävä tuki seuran toimintaan näiden poikkeusolojen keskellä ja ne takaavat etenkin lasten ja nuorten seuratoiminnan jatkuvuutta. Maksamalla jäsenmaksun saat kaikki Kooveen seuraedut käyttöösi – jäsenmaksulla säästät selvää rahaa, enemmän mitä 25€ jäsenmaksu maksaa.
    Jäseneksi pääset liittymään tätä linkkiä klikkaamalla: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2742114 Huom! Voit myös toiminnassa mukana olevan lapsen huoltajana luoda oman käyttäjätilin jäsenyyttä varten.
    Tutustu jäsenetuihin täällä: https://koovee.fi/jasenedut/

  • Kooveen toimisto on vielä keskiviikkona 30.6. avoinna klo 9-15. Heinäkuun 1.-31.7. ajan Kooveen henkilökunta on pääsääntöisesti lomalla ja toimisto on pääsääntöisesti kiinni. Mikäli sinulla on akuutti asia hoidettavaksi Kooveen henkilökunnan kanssa, niin voit olla yhteydessä Kooveen toiminnanjohtaja Juuso Laamaseen (juuso.laamanen@koovee.fi / 0447748861).
     

MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!
Koovee ry somessa: FB: https://www.facebook.com/kooveery IG:https://www.instagram.com/koovee1929/

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com