2021-03-25 16:11
Jäsenet

Kooveen jäsenkirje - maaliskuu 2021

Kevät tulee vauhdilla! Tässä maaliskuun jäsenkirje kooveelaisille, olkaa hyvät!
 

AJANKOHTAISTA

 • Lasten ja nuorten harrasteliikunta on tauolla ainakin vielä 6.4. asti. Tauon aikana väliin jääneet kerrat korvataan toukokuussa, venytämme toimintakautta lähemmäs kesäkuuta. Mikäli 6.4. alkaen sisäliikuntapaikat pysyvät vielä kiinni, aloitamme korvaavan toiminnan ulkosalla tai muilla vaihtoehtoisilla keinoilla.

 • Aikuisten liikuntaryhmiin on tulossa tällä tietoa ainakin videojumppaa ja -joogaa, joten seurailkaahan aktiivisesti sivustoa: https://koovee.fi/harrasteliikunta/aikuisliikunta/ ja tiedotteitamme.

 • Tue seuraamme ja hanki jäsenyys! Jäsenmaksuilla on merkittävä tuki seuran toimintaan näiden poikkeusolojen keskellä ja ne takaavat etenkin lasten ja nuorten seuratoiminnan jatkuvuutta. Maksamalla jäsenmaksun saat kaikki Kooveen seuraedut käyttöösi – jäsenmaksulla säästät selvää rahaa, enemmän mitä 25€ jäsenmaksu maksaa.
  Jäseneksi pääset liittymään tätä linkkiä klikkaamalla: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2742114 Huom! Voit myös toiminnassa mukana olevan lapsen huoltajana luoda oman käyttäjätilin jäsenyyttä varten.
  Tutustu jäsenetuihin täällä: https://koovee.fi/jasenedut/

 • Kiinnostaisiko seurata palloilulajien kevään ratkaisuottelut? Entä oletko äänikirjojen ystävä? Varainhankkija-sivusto tarjoaa ratkaisut näihin kysymyksiin, samalla tuet seuraamme! https://www.varainhankkija.fi/kampanja/koovee
   

TAPAHTUMAT

 • KESÄLEIREILLE PÄÄSEE NYT ILMOITTAUTUMAAN! Luvassa jälleen vauhtia, sporttia, hauskaa, elämyksiä, kavereita ja yhdessäoloa. Hyödynnä EARLY BIRD -etu ja ilmoittaudu huhtikuun loppuun mennessä edullisemmin. Katso lisää www.koovee.fi/harrasteliikunta/leirit/

SPORT CAMP
UINTILEIRIT
SALIBANDYLEIRIT

Leirit järjestetään mikäli koronatilanne sen sallii. Kaikilla leireillä on koronatakuu eli mikäli koronan takia leiri peruuntuu, niin palautamme maksetun leirimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

UUTTA TOIMINTAA
Korona sulki sisäliikuntatilat, mutta järjestämme nyt aktiiviteetteja ulkosalla.

 

MONEN LAJIN MESTARI - YHDESSÄ ENEMMÄN!
Koovee ry somessa: FB: https://www.facebook.com/kooveery IG:https://www.instagram.com/koovee1929/

Lataa nyt myclub-sovellus älypuhelimeen! Käy tsekkaamassa saatavuus oman puhelimen sovelluskaupasta nimellä myclub.
 

Ps. Ilmoitathan mikäli et ole enää Kooveen toiminnassa mukana, etkä halua vastaanottaa jäsenpostiamme! kooveetampere@gmail.com