2020-12-21 13:31
Koovee ry

Joulukuun kuukausitiedote Kooveen jäsenille

Jouluinen tervehdys!

On ollut erikoinen vuosi, joka varmasti muistetaan pitkään. Nyt ollaan kuitenkin tultu jo tämän vuoden viimeisille metreille ja on aika rauhoittua joulun viettoon. Tässä muutama informatiivinen asia teille jäsenille koskien joulun aikaa ja alkuvuotta 2021.
 

 • KOOVEEN TOIMISTO
  palvelee joulun pyhinä seuraavasti: https://koovee.fi/ajankohtaista/kooveen-toimiston-aukioloajat-joulupyhina/
   

 • LAHJOJA PUKINKONTTIIN
  Vielä ehdit hankkimaan Koovee-aiheisia lahjoja pukinkonttiin! On klassikkotuotteita sekä uutuuksia, kuten esimerkiksi pyyhkeitä, kahvia, pipoja, paitoja ja urheilukasseja. Selaile täältä: https://koovee.fi/seurakauppa/ ja nouda omasi toimistolta. Huom. Osa tuotteista vain tilaamalla osoitteesta: https://koovee.joukkueelle.fi/. Vierailethan toimistolla maskin kanssa.
   

 • VARAINHANKKIJA.FI
  Muistutuksena myös edelleen avoinna oleva varainhankkija-kampanja osoitteessa: https://www.varainhankkija.fi/kampanja/koovee/tuotteet . Hyödynnä omaksi iloksi Kooveen kampanjatuotteet, mm. Ruutu:n 2 kk:n katselukoodi vain 10€ tai Storytelin 30 päivän kuuntelukoodi 0€!
   

 • HARRASTELIIKUNNAN KEVÄTKAUSI - https://koovee.fi/harrasteliikunta/
  Harrasteliikuntaryhmien kevätkausi on tarkoitus aloittaa normaalisti viikolla 2 (ma 11.1. alkaen). Varaa paikkasi kevätkaudelle, mikäli se on vielä tekemättä. Ryhmiä löytyy lapsi-vanhempi -ryhmistä aina nuorten ja aikuisten ryhmiin asti. Toimintaa on tarjolla usealla koululla sekä liikunta- ja uimahallilla iltapäivissä ja iltaisin. Koronatilanteen vaatiessa aloitamme kaikkia ryhmätoimintojamme ulkoliikunnalla ja/tai mahdollisesti venytämme toimintakautta toukokuussa.
   

 • KORONATILANNE
  Korona vaikuttaa varmasti vielä tammikuussakin, joten se aiheuttaa erikoisjärjestelyjä ainakin tammikuun kaksi ekaa viikkoa. Pyydämme teitä seuraamaan tarkoin lajijaostojen tiedottamista ja myclubin kautta kulkevaa tiedotusta.
   

 • JOULUKALENTERI
  Koovee ry:n tileillä Instagramissa ja Facebookissa (tarinoiden puolella) on ollut somejoulukalenteri, jota on luonnollisesti jäljellä vielä kolmen päivän ajan. Käy vastailemassa visaisiin kysymyksiin ja voita 20€:n lahjakortti Kooveen Retrokirppikselle. Ota siis seurantaan somessa: https://www.facebook.com/kooveery ja https://www.instagram.com/koovee1929/ !
   

Koovee toivottaa kaikille oikein hyvää ja lämmintä joulua sekä antoisaa uutta vuotta 2021!