2020-11-06 12:56
Koovee ry

Marraskuun kuukausitiedote Kooveen harrasteliikkujille

Marraskuinen tervehdys Kooveelaiset!

Loppuvuoden 2020 hämäryyteen on tiedossa kivoja piristyksiä, katso tästä alta lisää mitä kaikkea!

TULEVIA TAPAHTUMIA

SALIBANDYA, miesten Suomen Cup neljännesvälierä Koovee-SPV ISÄNPÄIVÄNÄ 8.11. klo 18.45 Spiral-halli, perhelippu 10€.
JÄÄKIEKKOA, seuraava Mestis-peli TO 12.11.2020 KLO 18.30 Hakametsä. Katso lisää: www.tampereenkoovee.fi
 

ISÄNPÄIVÄ 8.11.

JOS olet nopea, niin vielä ehdit tehdä isänpäiväksi Koovee-aiheisia lahjaostoksia, vaikkapa Koovee-kahvia, jota löytyy toimistolta hyvin! Selaile tuotteita: koovee.joukkueelle.fi ja käy noutamassa omasi joko Kalevan Prisman 2. kerroksesta TeamStoresta (verkkotilaukset pe klo 16 mennessä ehtivät isänpäiväksi) tai Kooveen toimistolta, Sarvijaakonkadulta (soita ensin varmistuaksesi tuotteen saatavuudesta (040 710 8460). Toimisto avoinna pe 16.30 asti.
 

KANNUSTAJAT.FI

Koovee ry ja Kooveen suunnistusjaosto ovat mukana Pirkanmaan Osuuskaupan järjestämässä Kannustajat-äänestyksessä. Lue lisää: kannustajat.fi. Pähkinänkuoressa Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää kahdesti vuodessa Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Äänestyksessä asiakasomistajat pääsevät valitsemaan yhdistyksen, jolle he toivovat tuen kohdistuvan. Äänestysaikaa on 30.11.2020 saakka. Tulokset julkistetaan joulukuussa ja tukisumma maksetaan tammikuussa 2021. Pieni tekosi ja tukesi voi koitua isoksi, kiitos jo etukäteen äänestäjille!
 

VARAINHANKKIJA.FI
Muistutuksena myös edelleen avoinna oleva varainhankkija-kampanja osoitteessa: https://www.varainhankkija.fi/kampanja/koovee/tuotteet . Hyödynnä omaksi iloksi Kooveen kampanjatuotteet!
 

BLACK FRIDAY 27.11.

Tulossa Black Friday -tarjouksia seuratuotteista! Seuraa somea ja pysy ajan tasalla:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kooveery
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/koovee1929/
 

Rentouttavaa viikonloppua!

Koovee ry