2020-08-14 13:28
Koovee Aikuisliikunta

KOOVEE RY:n KORONAOHJEISTUS TOIMINNASTA JA OSALLISTUMISMAKSUISTA

TIEDOTE 14.8.2020

OSALLISTUMISMAKSUISTA

https://koovee.fi/ajankohtaista/koovee-ryn-koronaohjeistus-syksy-2020-toisen-aallon-yllattaessa-toimimme-osallistumismaksujen-osalta-seuraavasti/

Pyydämme teitä lukemaan ja tutustumaan Koovee ry:n koronaohjeistukseen osallistumismaksujen osalta yllä olevan linkin takaa.
Lisätietoja toiminnanjohtaja Juuso Laamaselta 044 774 8861 / juuso.laamanen@koovee.fi .
 

HARRASTETOIMINNASTA JA TOIMINTATAVOISTA - HOIDETAAN OMA RUUTUMME

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on antanut 13.8.2020 suosituksen kasvomaskin käytöstä toisten suojaamiseksi. Suositus koskee tilanteita, joissa turvavälien pitäminen on mahdotonta. Suositus koskee yli 15-vuotiaita. Suosituksen ulkopuolelle THL on jättänyt vakiintuneet yhteisöt, eli tilat ja tilanteet, jossa toistuvasti sama toisilleen tuttu ryhmä kokoontuu sisätiloihin pidemmäksi aikaa. Yksi tällainen esimerkki on harrastusryhmät.

Edelleen on ensisijaisen tärkeä muistaa, että harrastustapahtumiin saavutaan ainoastaan terveenä. Harrastusryhmään ei tulla edes vähäisissä oireissa. Mikäli oireita on ollut, täytyy välissä olla kaksi oireetonta päivää, että harrastuksiin voi palata. On tärkeä pestä tai desinfioida kädet aina liikuntapaikalle saavuttaessa ja harjoitusten jälkeen. Jos yskittää, pitää muistaa yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Harrastusryhmän ulkopuolisten henkilöiden, kuten harrastajien vanhempien ja muiden katsojien suositellaan käyttävän kasvomaskia, mikäli he oleskelevat hallin sisätiloissa. Kasvomaskin käytön lisäksi on edelleen tärkeä huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygienista sekä mahdollisuuksien mukaan huolehtia, että turvavälit toteutuvat.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme lisää, kun tiedotettavaa ilmenee. Tässä vaiheessa hoidamme yhdessä oman ruutumme niin hyvin, että voimme harrastaa liikuntaa tilanteen huomioiden mahdollisimman normaalisti.
 

Iloisella ilmeellä syksyä kohti!

Koovee ry
Harrasteliikunta
Mauno Hakala