2020-08-07 17:54
Koovee ry

Elokuun kuukausitiedote Kooveen jäsenistölle

Tervehdys Kooveelaiset!

Kesälomakausi alkaa olla päätöksessään ja syyskausi odottaa nurkilla käynnistymistään. Tässä muutama yleinen ilmoitusasia koskien syksyn toimintakauden alkua, korona-ohjeistusta ja tulevia tapahtumia.
 

SYYSKAUSI STARTTAA
Lajijaostojen syyskauden toimintakausi on osittain jo alkanutkin, mutta käynnistyy todenteolla koulujen alettua ja sitä kautta arkirutiinien palattua perheiden elämään kesän jälkeen.
Harrastusmahdollisuuksia on tarjolla paljon, meillä Kooveessa lajijaostojen ja harrasteliikunnan toimesta. Tämän hetken suunnitelmien mukaan kautta ollaan aloittamassa niin normaalisti kuin se tässä tilanteessa on mahdollista. Käy tutustumassa lisää nettisivuilla: www.koovee.fi
 

TAPAHTUMAT
Elokuussa kaksi koko perheen liikuntapäivää:

Ensimmäinen on jo heti huomenna lauantaina 8.8. klo 10-14 Kauppi Sport Centerissä (os. Kuntokatu 17, 33520 Tampere). Tule ja etsi oma harrastus syyskaudeksi! Paikalla on myös lounasmahdollisuus, joten ruokailu onnistuu samalla kätevästi.

Toinen perheliikuntapäivä järjestetään Kooveen ja MLL:n yhteistyönä Vuoreksen koululla (os. Rautiolanrinne 2, 33870 Tampere) kahden viikon päästä lauantaina 22.8. klo 12-15. Täällä pääset tutustumaan Kooveen lajitarjontaan sekä harrasteliikuntaan.
 

KORONA-OHJEISTUS
Vaikka elämme epävarmuudessa korona-tilanteen vuoksi, niin otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ensisijaisesti ihmisten turvallisuuden, korostamme hyvää käsihygieniaa ja sopivia turvavälejä. Tiedotamme sekä yleisesti, että lajijaostoittain ja harrasteliikunnan puolelta erikseen viikon 33 aikana, miten toimimme mikäli koronan toinen aalto estää toiminnan järjestämistä seurassamme.
 

UUSI MESTARIKOULU
Löytyykö kotoa, suvustasi tai naapuristasi 5- tai 6 -vuotiaita? Jos löytyy, niin onko vailla harrastusta tai vaihtuuko kenties kiinnostus tiettyä lajia kohtaan viikottain? Tulkaa mukaan uuteen Mestarikouluun, jossa tutustutaan monen lajin mestarin eli Kooveen useaan eri liikuntalajiin! Mukana lajeistamme jääkiekko, paini, salibandy, suunnistus ja taitoluistelu. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://koovee.fi/mestarikoulu/
 

Käy klikkaamassa seurantaan some-kanavamme, niin pysyt jatkossakin kärryillä ajankohtaisista asioista:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kooveery
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/koovee1929/

Aurinkoista viikonloppua!

Koovee ry