2020-07-22 13:52
Koovee ry

Heinäkuun kuukausitiedote Kooveen harrasteliikkujille

Heinäkuinen tervehdys!

On aika lailla tasan kuukausi siihen, kun pyörähtää käyntiin Kooveen harrasteliikunnan syyskausi. Tässä tulee muistutuksena hieman infoa ryhmiin ilmoittautumisesta.
 

KESÄN LEIREISTÄ

Kesän leireistä Sport Camp saatiin päätökseen viime viikolla ja jäljellä on vielä salibandyn taitoleiri 3.-7.8. https://koovee.myclub.fi/flow/events/2027059?group_id=15957
Viime viikon Sport Camp -leirin tunnelmiin pääset mm. Koovee ry:n instagramissa, tarinoiden puolella: https://www.instagram.com/koovee1929/ KÄY SEURAAMAAN!
 

UINTI- JA SALIBANDYRYHMISTÄ

  • UINTIRYHMÄT alkavat viikolla 34 (ma 17.8. -->) Niitä, jotka eivät ole jatkamassa tulevalle syyskaudelle, pyytäisimme edelleen palauttamaan sisäänpääsyrannekkeet (Kaleva) ja sisäänpääsykortit (Ylöjärvi) Kooveen toimistolle, EI uimahalleille. Ne voi tipauttaa ulko-oven postilaatikkoonkin toimiston ollessa kiinni, muistakaa vain merkitä kenen kortista/rannekkeesta on kyse. Ne, jotka jatkavat syyskaudelle, eivät palauta rannekkeita (Kaleva), koska samat rannekkeet käyvät syyskaudellakin. KAIKKI Ylöjärven kortit tulee palauttaa, koska ne täytyy aktivoida uudelleen.

Osa uintiryhmistä on jo täynnä, mutta vesitaiturit 1 ryhmissä (4-7v.), vesiralli 1-3 -ryhmissä (7-12v.), sekä kaikissa Validia-talon perjantaina ryhmissä on hyvin tilaa!
https://koovee.fi/harrasteliikunta/lapset-ja-nuoret/uintiryhmat/

Samoin perheuinneissa lauantai-aamussa Tamkilla on tilaa: https://koovee.fi/harrasteliikunta/lapset-ja-nuoret/vauvauinti/

  • SALIBANDYRYHMÄT alkavat porrastetusti paikasta riippuen. Ensimmäiset viikolla 34 (17.8. -->), mutta kouluilla tapahtuvat ilta-/viikonloppuryhmät vasta elo-syyskuun vaihteessa. Iltapäiväsalibandykerhot pääsemme aloittamaan viikolla 34 (17.8. -->). Ip-salibandyt toimivat muuten mm. hyvänä lisänä niille, jotka harrastavat esim. jääkiekkoa tai salibandya kilpatasolla. Toiminta on iltapäiväaikaan ja usealla eri alueella.  

UUTTA

UPOUUSI SPORTTIKOULU –konsepti on suunnitteilla. Syyskaudella polkaisemme uuden SPORTTIKOULU-konseptin aikaisemmin järjestämämme liikkaritoiminnan pohjalta käyntiin. Sporttikoulu sisältää alustavasti kaksi ryhmää, viskareiden (5 v.) ja eskareiden (6 v.) ryhmät. Toiminnassa tutustutaan Kooveen tarjoamiin eri lajeihin, kuten esimerkiksi salibandyyn, suunnistukseen, jääkiekkoon/taitoluisteluun ja painiin. Tämän jälkeen onkin helppo valita, minkä lajin parissa haluaa harrastamista jatkaa. Tästä lisätietoa myöhemmin.
 

AIKUISET

Nyt myös aikuiset liikkumaan! Tarjolla Olkkosten reeniryhmiä, vesijumppia ja kuntosählyä https://koovee.fi/harrasteliikunta/aikuisliikunta/
 

HUOM!

Kaikessa toiminnassamme seuraamme edelleen tiukasti hallituksen, viranomaisten sekä olympiakomitean ohjeistuksia harrastustoiminnan järjestämisestä ja sen uudelleen käynnistämisestä poikkeuksellisen epidemia-ajanjakson jälkeen. Etenemme tällä hetkellä näiden suunnitelmien mukaan ja olemme aloittamassa toimintaa normaalisti elokuussa, mutta varmasti elokuun alussa olemme viisaampia yleisestä tilanteesta, tuleeko toinen tauti-aalto ja minkälaisia vaikutuksia sillä on mahdollisesti toiminnan järjestämiseen.
 

Nautitaan kesästä!