2020-06-17 15:49
Koovee lasten- ja nuortenliikunta

Kesäkuun kuukausitiedote Kooveen harrasteliikkujille

Kesäisen lämmin tervehdys!

Vaikka kevään harrasteliikunnan toimintaa ja kesäleirejämme peruuntui, ei onneksi koko kesä ole peruttu, nyt nautitaan auringosta ulkona.

Tässä tulee muutama tärkeä tiedote koskien kesätoimintaamme ja syyskauden ryhmiä (LAPSET JA NUORET):

  1. Uintileirit ja kesäkuun Sport Campit meiltä peruuntui, mutta siirsimme Sport Campin heinäkuulle 13.-17.7. Linkin takaa lisätietoa ja ilmoittautumaan: https://koovee.fi/harrasteliikunta/leirit/
    Nyt juhannusviikolla salibandyleiriläiset ovat hikoilleet AutoCenter Areenalla ja vielä on toinen salibandyleiri myöhemmin kesällä jäljellä, taitoleiri elokuun alussa.

  2. Kun ilmoittautuu syyskauden liikuntaryhmiin, niin ilmoittautuu samalla kevätkaudelle 2021. Teemme syyskauden lopuksi joulukuussa samoin kuin aikaisempina vuosina eli kopioimme osallistujalistat kevätkaudelle ja näin ryhmät muodostuvat keväälle automaattisesti ja jatkuvat samoina. ON TÄRKEÄÄ ilmoittaa toimistolle, mikäli lopettaa syyskauden jälkeen tai haluaa vaihtaa ryhmää. Tästä laitamme muistutusta lähempänä syyskauden päätöstä. Itse ei pysty poistamaan ilmoittautumista, teemme muutokset toimistolta.

  3. UINTIRYHMISTÄ: Alkavat viikolla 34 (ma 17.8. -->)
    Niitä, jotka eivät ole jatkamassa tulevalle syyskaudelle, pyytäisimme palauttamaan sisäänpääsyrannekkeet (Kaleva) ja sisäänpääsykortit (Ylöjärvi) Kooveen toimistolle, EI uimahalleille. Ne voi tipauttaa ulko-oven postilaatikkoonkin toimiston ollessa kiinni, muistakaa vain merkitä kenen kortista/rannekkeesta on kyse. Ne, jotka jatkavat syyskaudelle, eivät palauta rannekkeita (Kaleva), koska samat rannekkeet käyvät syyskaudellakin. KAIKKI Ylöjärven kortit tulee palauttaa, koska ne täytyy aktivoida uudelleen.

  4. SALIBANDYRYHMISTÄ: Alkavat porrastetusti paikasta riippuen. Ensimmäiset viikolla 34 (17.8. -->), mutta kouluilla tapahtuvat ilta-/viikonloppuryhmät vasta elo-syyskuun vaihteessa. Iltapäiväsalibandykerhot pääsemme aloittamaan viikolla 34 (17.8. -->)

  5. UPOUUSI Sporttikoulu –konsepti on alkamassa. Syyskaudella polkaisemme uuden SPORTTIKOULU-konseptin aikaisemmin järjestämämme liikkaritoiminnan pohjalta käyntiin. Sporttikoulu sisältää alustavasti kaksi ryhmää, viskareiden (5 v.) ja eskareiden (6 v.) ryhmät. Toiminnassa tutustutaan Kooveen tarjoamiin eri lajeihin, kuten esimerkiksi salibandyyn, suunnistukseen, jääkiekkoon/taitoluisteluun ja painiin. Tämän jälkeen onkin helppo valita, minkä lajin parissa haluaa harrastamista jatkaa. Tästä lisätietoa myöhemmin.

AIKUISLIIKUNTA:
Nyt myös aikuiset liikkumaan! Tarjolla Olkkosten reeniryhmiä, vesijumppia ja kuntosählyä https://koovee.fi/harrasteliikunta/aikuisliikunta/
 

HUOM! Kaikessa toiminnassamme seuraamme edelleen tiukasti hallituksen, viranomaisten sekä olympiakomitean ohjeistuksia harrastustoiminnan järjestämisestä ja sen uudelleen käynnistämisestä poikkeuksellisen epidemia-ajanjakson jälkeen. Etenemme tällä hetkellä näiden suunnitelmien mukaan ja olemme aloittamassa toimintaa normaalisti elokuussa, mutta varmasti lähempänä elokuuta olemme viisaampia yleisestä tilanteesta, tuleeko toinen tauti-aalto ja minkälaisia vaikutuksia sillä on mahdollisesti toiminnan järjestämiseen.
 

Aurinkoista kesää!